Bianca van Veen is eerste vrouw die Scoutler Club- en Talent Challenge wint!

Historische avond bij Dé Nederlandse Debatclub in Amsterdam

13 November 2018

Functionele humor. Scherpe inhoudelijkheid. En 100% zelfverzekerdheid! En, de winnares is....!

Wie wint de 5e CICERO | Jaarprijs 2018?

Je kunt kandidaten nomineren

05 November 2018

Een keer per jaar reiken wij de CICERO | Jaarprijs uit. Je kunt tot en met 25 november 2018 jouw kandidaat-genomineerden aandragen. Op 31 december 2018 maken we dan bekend wie de winnaar is van de 5e CICERO | Jaarprijs!

En dit vinden mensen het engst als ze anderen moeten toespreken

31 Oktober 2018

Het overkomt jou ook. Je moet een groep mensen toespreken. Bijvoorbeeld op je werk. Of bij je sportclub. Je wilt ze van iets overtuigen of ze enthousiast meenemen in jouw verhaal. Je zweet nu al van ellende? HELP!!! Wat doe je?

Bianca van Veen benoemd tot eerste Lid van Verdienste

Bianca is een ambassadeur voor de debatclub en de debatsport!

17 Oktober 2018

Ons lid Bianca van Veen is op dinsdagavond 16 oktober 2018 benoemd tot het eerste Lid van Verdienste bij Dé Nederlandse Debatclub.

3 vragen die je tijdens een discussie kunt stellen om de aandacht naar jouw standpunten te verleggen

26 September 2018

Een verhitte discussie! Niemand luistert meer. Maar er is een kans. Elimineer de Blah Blah! Stel de juiste vragen.

Durf de regisseur te zijn van je eigen presentatie!

Nooit meer bang om voor de zaal staan!

06 September 2018

We beleefden een bruisende, interactieve én zeer inspirerende seizoensopening 2018/2019. Op maandagavond 3 september gaf Pauline van Aken (SBS6), Hart van Nederland, een workshop Écht Ontspannen Presenteren!

Hoe word je een opiniemaker (bijvoorbeeld in jouw branche of bedrijf)? - 18 tips

26 Augustus 2018

De wereld heeft geen behoefte aan grijze muizen. Opiniemakers vormen het tegenwicht. Om de wereld in beweging te krijgen. Maar ja, hoe word je een opiniemaker?

Dividendbelasting: de klassieke debatfout van Rutte (En, waarom u die fout nooit zult maken)

19 Augustus 2018

Het wordt spannend de komende weken. Slaagt premier Mark Rutte er in om de Tweede Kamer te overtuigen? Blijft de afschaffing van de dividendbelasting gehandhaafd?